CPH Cars / Om os

En god handel er når alle parter er glade

CPH CARS servicerer hele bilen - hele året rundt.

CPH CARS mål er at sælge, servicere og reparere nye og brugte biler, hvor vi har lagt vægt på tryghed og kvalitet til den rigtige pris!

CPH CARS kan tilbyde assistance i form af hjemtransport, hvis bilen ikke kan starte eller går i stykker i udlandet.

CPH CARS tilbyder også importering af biler fra udlandet.

Inden du køber bil i udlandet, er der en række ting, du bør overveje. Bl.a. skal du have transporteret bilen tilbage til Danmark, og du skal også tænke på, at der kan være ekstra omkostninger i forbindelse med fejl og mangler på bilen.

Du bør dog også tage i betragtning, at du kan komme til at bruge en del tid og arbejde på at finde din bil, få den transporteret hjem og registreret i Danmark, ligesom du skal betale registreringsafgift, når du indregistrerer bilen i Danmark - alt dette tilbyder CPH CARS at hjælpe dig med.

CPH CARS tilbyder udover køb og salg af brugte biler også finansiering

CPH CARS startede egentligt som en hobby virksomhed, men en voksende efterspørgsel efter brugte biler til fornuftige priser har ført til at CPH CARS idag, udover køb og salg af brugte biler, også tilbyder finansiering samt service og reparation på eget værksted.

Alle brugte biler bliver klargjort, kontrolleret og serviceret inden salg. Søger du en bestemt bil, som ikke er på lagerlisten, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Der er altid noget spændende på "vej ind".

CPH CARS er køber til biler fra private, forhandlere, leasing selskaber, banker, advokater m.m. Du får altid et reelt bud!

Nyhed
Fiat

Fiat Panda

Dynamic
Fiat Panda Dynamic